Történet

Ismerje meg cégünket

Rólunk

A kiszervezés (outsourcing) előnyei

Még a legkisebb vállalkozásoknak is érdemes, a nagyobbaknak pedig gazdaságosabb is a könyvelés, bérszámfejtés, általában az adminisztráció „kiszervezése.”

Ha megfizetünk egy szolgáltatást, joggal várhatjuk el a megfelelő minőségű munkát. Ha egy vállalkozás számviteli szolgáltatást vesz igénybe, akkor nem az ő gondja a könyvelő szabadsága, betegsége, kötelező oktatása, a szükséges és állandóan változó szoftverek vásárlása, frissítése, általában a költséges informatikai háttér és online kapcsolattartás biztosítása.

image-placeholder.jpg

Miért válasszon Bennünket

Tapasztalat

Nem magányos harcosok vagyunk, hanem több, mint 20 éves tudás és gyakorlat által összekovácsolódott csapat.

Szakértelem

Munkatársaink egyetemi, főiskolai végzettséggel, adószakértői, regisztrált mérlegképes könyvelői, munkaügyi és Tb ügyintézői képesítéssel rendelkeznek, amelyek ellenőrizhetők a bárki számára elérhető nyilvántartásokban, így önálló munkavégzésre jogosultak.

Átláthatóság

Az általunk végzett számviteli szolgáltatások munkafolyamatai elkülönültek és ügyfeleink számára is világosak és követhetők. Minden ügyfelünkkel szerződést kötünk, mindenki pontosan ismeri jogait és kötelezettségeit, a fizetés átutalással történik és a szolgáltatásról számlát bocsátunk ki. Saját ügyfélkapunkat használjuk, mert felelősséget vállalunk az általunk beküldött bevallásokért.

Leggyakoribb felkérések

Adótanácsadás
Könyvelés
Bérszámfejtés
Adóbevallás

A csapat

Dr. Király György

ügyvezető, adószakértő

Király Marianna

ügyvezető, adószakértő, regisztrált mérlegképes könyvelő

Szőllösy Szilvia

bér- és társadalombiztosítási ügyintéző

Varju Henrietta

regisztrált mérlegképes könyvelő

Farkas Mihályné

regisztrált mérlegképes könyvelő

Halász Beatrix

mérlegképes könyvelő, termékdíj ügyintéző

Bősze Árpádné

bér- és társadalombiztosítási ügyintéző